Om oss

Du Kan Skape / Om oss

Om oss

Etter mange års erfaring hvor vi har jobbet med ulike mennesker i alle faser av livet, som ønsker en bedre helse og sunnere livsstil, har vi sett hvor viktig det er at hode og kropp henger sammen. Det er ikke alltid at riktig mat og trening er nok - eller det riktige for at du skal få resultatene du ønsker.  Her er det store individuelle forskjeller. Vårt hovedmål er derfor at vi skal tilby et bredt spekter av online treningsøkter som hjelper deg å bli sterkere og sprekere, og som vil gi deg økt selvsikkerhet i forhold til helsen din. De er tilgjengelige hvor og når du vil, så du enkelt kan flette treningen inn i hverdagen din! 

Ernæring er en viktig del av helsen vår.. Ikke bare gjelder dette ved vektreduksjon, men er vel så viktig dersom du ønsker å prestere bedre, få en økt livskvalitet, mer energi, forebygge eller forbedre sykdom. Derimot vet vi nå at hvilket type kosthold som fungerer best for deg, er veldig individuelt. Derfor har vi samlet mange ulike coacher, med ulike tilnærminger og metoder som gjør det enklere å finne det som passer akkurat for deg. 


Hos YouCanShape samles høyt kvalifiserte coacher som vi gi deg suksessformelene som har hjulpet mange akkurat som deg, til å nå sine mål. 

Nå kan du enkelt finne den som kan vise deg veien til dine mål: styrke, kondisjon, kosthold, meditasjon, søvn og avslapping– uansett hva det er, så finner du en coach hos oss som kan hjelpe deg dit du vil. Tross alt tror vi at alle kan lykkes, det krever bare å vite hvordan.

Hos YouCanShape vet vi at kosthold og trening bare er to av flere ulike elementer som skal på plass for en bedre helse, derfor har vi også samlet coacher som hjelper deg med stressmestring , avslapping, uttøying og mentale strategier. Hos oss kan du finne yoga kurs, pusteteknikk, meditasjon og mental trening.