SMALL TITLE

Personvernregler

Du Kan Skape / Personvernregler

Personvernregler

YouCanShape AS kan bruke opplysningene som blir gitt til oss via innmelding for å tilrettelegge riktige produkter og tjenester til kunden. Denne informasjonen, samt informasjon som handlemønster, avspilling av videoer og lignende kan bli brukt til å utarbeide statistikk om medlemsmassen. Medlemmer vil forbli anonyme. Denne statistikken kan igjen bli distribuert videre til samarbeidspartnere og andre aktører. Denne praksisen, samt hvilke partnere, vil det bli informert ytterligere når det blir aktuelt. Per dags dato har vi ingen samarbeidspartnere eller aktører som informasjon distribueres videre til. 

Vi i YouCanShape behandler all din informasjon konfidensielt og vil på ingen måte utlevere personlig materiale til andre aktører. Utsendelse av materiale blir gjort i forhold til markedsføringsloven.

Vi i YouCanShape forbeholder oss retten om å bruke personlig informasjon for å kunne ta kontakt med medlemmer av YouCanShape angående deres medlemskap hos oss.

Ved avsluttet medlemskap fjernes personopplysningene fra vårt medlemsregister. Informasjonen om kunden kan likevell brukes til å utarbeide målgrupper for markedsføring. 

Har du spørsmål, kotakt oss gjerne på:
contact@youcanshape.com eller bruk kontaktskjema HER